Fotogalleri

Paljettyg. Jag kan inte nämna det för mycket. Jag HAR andra tyger men inget får mig att bli så bortkollrad som åsynen av paljettyg. Just känslan att ta i det, kraffsa lite i det och ta ut det i solen. Då kan man dö.. det är så amazing! Man kan knappt se för det glittrar så enormt i ögonen. Det är som att titta rätt in i solen. 

Amazing klänning till en amazing väninna. Svart blankt tyg med en stor kjol av svart spets med massor av spindlar och spindelväv i lila. Så himla fin!!

 

Min egen dress som är snygg å se på med grym att bära. Den är nämligen totalt lufttät.. Man blir varm så det kokar. Men man känner sig som en Gudinna å då glömmer man alla ev problem med värmeslag. Hatten har Modist Lina Sot Vargadìs tillverkat.

 

 

 

Den här klänningen har dockan på bilden tillverkat. Tog med den då jag tycker att denna bilden är så underbar. Den talar för sig själv på något vis. 

 

Klänning i svart silkessammet med blommor i blått och guldfärgat glitter. Denna skapelse kräver 3 underkjolar. Den väger bly. 
Vad ska man säga om den här.. liv i sidenbrokad. Det första jag gjorde.. det syns. Liiite felsytt. Tur så har jag livet kvar och mest tur, jag vet hur jag syr om det. :)
Jag kände mig iaf asfin. Tidningen Året Runt kom och gjorde reportage hos mig och dottern Lina Sot Vargadìs. Det blev lyckat. 
Dotterns studentbalklänning. Vi snodde ihop nåt och det blev så himla bra. Paret utnämdes lite halvt till "Herr och Fru Dracula". Lina och jag tog det som en jättefin komplimang, alla hade kanske inte gjort det..
 
Vi blev bjudna på bröllop och genast behövdes det kläder. Vi hade varit på Texilcentrum i Sundbyberg och köpt tyger för x antal tusen. Ett glittrigt tyg blev en 40-tals blåsa och Lina gjorde förstås den lilla hatten. Den heter nåt annat men det kan jag inte stava till.. ha ha ha!!!

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.thehouseoftime.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)