Kläder för en Wild helg!

I helgen som gick var det cowboysare för hela slanten. Vi åkte till Amerikatt på Wild West Show! Det tog en timme dit, man genar över Skillingaryd och efter "broa" svänger man vänster. Sen åker man lite än hit och än dit. Klart! Typ...

 

Symaskinen hade gått i högvarv, inte hackat en enda gång. (jag är så lycklig över att ha hittat en symaskinsdoktor dit jag har flyttat) han bor nästan i grannhuset. 

 

Kläderna för dagen var en kopia av en jag köpt tidigare. Jag ÄLSKAR dessa livstycken som snöras åt så benen domnar bort..  flera kjolar som trollas ihop till en enda och sen som pricken över I:et..  en hatt!

 

 

Man behöver ju inte undra vem som varit framme med hattstock och fjädrar..  Dottern givetvis :) Hon hade även sytt dressen, så den äran får jag inte ta åt mig. 

 

 

Om man vill slå till riktigt ordentligt så kan man bli medborgare i Staden High Chaparral. För det var där vi var. Man får be om att bli kontrollerad och godkänd och när man väl blivit det kan man bara tåga in i staden och känna sig som hemma! Förra gången vi gav oss på att försöka, så fick jag nobben. Min klänning var lite i överkant vad de ansåg vara....  korrekt. Den var nämligen sydd av ett tyg översållat med döskallar...  Sånt fanns INTE i den vilda västern. -Men jag är ju en sjörövare, försökte jag förgäves. Men nopp nopp.

 

Nu åkte den dock på igen när vi kom dit dag 2. Då var jag ju redan godkänd, om man säger så...

 

 

 

Kläderna som jag syr är ju tänkta att man ska kunna känna sig levande och wonderful i. Mitt resesällskap till vilda västern bestod av mina fantastiska väninnor och vi hade det helt amazing!   Jag bad dom prova kläderna fullt ut och det gjorde de med besked! 

 

 

De hade oxå en lite mera normal sida...

Här samspråkas det hej vilt, man kan ju undra vad de snackar om.

 

 

 

 

 

 

Det hände mycket där i Amerikatt de här 2 dagarna.

Mycket kan sägas men mycket stannar där det hör hemma. Det är nämligen som cowboysar´n sa: Det som händer på "Chappen" det stannar på "Chappen" och så är det nog...  ;) 

 

4 jul 2018

Välkommen

Välkommen till www.thehouseoftime.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)