Viking, javisst!!!

I helgen har jag förflyttat mig en bra bit tillbaka i tiden. Till Vikingarnas tid. Inte de med kostymer i kulörta färger och sånger som " Blue Hawaii"..  utan bistra härjade män med ruffsigt hår, tatuerade kroppar och stämband utan Guds nåde. Dit for jag. Det var kul!  Eller faktiskt mer än kul. 

På en vikingamarknad, som detta var nu då, finns det så mycket att titta på. Och att äta givetvis. Jag stegade med rask gång iväg till ståndet med de sedvanliga urgoda havrekakorna med honung i. De är ljuvliga.. de hade oxå kolakakor med äppelbitar i men jag slog till med 5 havre. Önskar att jag hade receptet på dom.

Det lagades mat över stora eldar: kycklinggryta med rotsaker, helstekta grisar, fisk, tjocka korvar, kokt matvete, hummus med och utan spiskummin och till efterrätt..  äppel & nyponkompott med syrlig grädde. SÅ.GOTT. Den vikt jag lyckats gå ner med LCHF i veckan är ju tillbaka med råge kan jag säga. Men det var det synnerligen värt. 

Det fanns oxå vikingadamer med vackra kläder och smycken, damer med vackra håruppsättningar och små damer med råttsvansar runt halsen och käppar med hjortklövar till handtag. 

     
När man är ute så här i Guds fria natur, så finns det ju flera än vikingar som är ute. Nämligen mygg och knott.. (jag hatar dom)
Då där på kvällen  när man har blivit biten av både den ena myggan och även den andra knottan så kanske man vill klia sig, men man kommer lixom inte åt. Då kan jag varmt rekommendera en ryggkliare av klass!!!  
20 maj 2018

Välkommen

Välkommen till www.thehouseoftime.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)